Gram tu od zeszlej zimy, glownie sloty, wiec podziele sie wrazeniami. Wybor gier w 888starz jest gruby — grubo ponad 3000 automatow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. NetEnt dominuje — Sweet Bonanza i Gates of Olympus chodza non stop, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG dla lubiacych mocniejsza wariancje.
Live to Evolution, czyli standard. Zywi krupierzy, sa nawet polskojezyczne stoly, Crazy Time i Monopoly Live w weekendy pekaja w szwach. To co mi przeszkadza — czasem klatkuje na slabszym necie, no ale to juz nie ich problem pewnie.
Startowy bonus w 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, rozbite na kilka depozytow. Warunek obrotu x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Byl tez maly bonus bez depozytu po weryfikacji maila, ale to bardziej ciekawostka niz realna kasa. Swieze promocje sa opisane w
888starz apk mod zanim sie zarejestrujesz. Wplacic mozna od okolo 20 zl, konto zakladasz w chwile, z tym ze dokumenty warto wrzucic na starcie.
Wyplaty sa ok, bez dramatow. E-portfele typu Skrill mam w kilka godzin, karta Visa czy Mastercard to juz dwa-trzy dni. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — w krypto dostalem kase tego samego dnia w kwadrans. Obsluga 888starz gada po polsku, czat na zywo, srednio kilka minut czekania, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.
Glownie klikam z komorki — strona mobilna dziala plynnie, do tego wypuscili 888 starz app. Wzialem apke na 888starz android bo szybciej sie odpala, dziala stabilnie. Ostrzezenie — widzialem gdzies podrobione wersje typu apk mod, nie dotykajcie tego, bierzcie plik wylacznie ze strony operatora. Licencja Curacao — nie jest to unijna, to juz kwestia indywidualna.